Tuesday, February 19, 2008

Ο Αγώνας Κορυφώνεται!

Φίλες και φίλοι,

 

Την επόμενη Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου, η φωνή της Κοινωνικής Συμμαχίας για μια Σύγχρονη Ευρωπαϊκή Κύπρο του 21ου αιώνα, θα ακουστεί απ’άκρη σ’άκρη σε ολόκληρη την Κύπρο, βροντερή και δυνατή. Ο λαός θα δώσει για ακόμη μια φορά ένα χαστούκι σε όλες τις κομματικές ηγεσίες που, χωρίς αιδώ και χωρίς σεβασμό, συμπεριφέρονται ωσάν ο λαός να αποτελείται από αρνιά και όχι ελεύθερα σκεπτόμενους δημοκρατικούς πολίτες!

 

Τα ανατολίτικα παζάρια, η νεκρανάσταση συνεργασιών προκειμένου να διασφαλιστούν καρέκλες και λοιπά τριτοκοσμικά, δεν πρέπει να χαρακτηρίζουν την πολιτική ζωή μιας Ευρωπαϊκής χώρας όπως η Κύπρος. Κι όμως, τα επιτελεία της πρώην συνεργασίας αφέθηκαν σε ένα πρωτόγνωρο πάρε-δώσε κάτω από το τραπέζι, προκειμένου να διασφαλίσουν αξιώματα και καρέκλες για τους κομματικούς τους αξιωματούχους, αγνοώντας την βούληση των ελεύθερα σκεπτόμενων οπαδών τους.

 

Εμείς πιστέψαμε και πιστεύουμε σε μια Κύπρο Ευρωπαϊκή, Φιλελεύθερη, πέρα και μακριά από ιδεολογίες που έχουν αποδεδειγμένα αποτύχει. Πιστέψαμε και πιστεύουμε σε πολιτικές και στρατηγικές που μας φέρνουν στην Καρδιά της Ευρώπης. Πιστέψαμε και πιστεύουμε στην οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία για Όλους τους Κύπριους διαμέσου της οικονομίας της αγοράς και με την καθοριστική συμβολή του νέου μας νομίσματος. Πιστέψαμε και πιστεύουμε στον μόνο υποψήφιο του β’ γύρου που εκπροσωπεί ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος, τον κ. Ιωάννη Κασουλίδη.

 

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Κασουλίδης, με τους σύγχρονους ευρωπαίους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, μας ενώνουν κοινές θεμελιώδεις αντιλήψεις:

-    η πίστη στην Ευρώπη και τις ευρωπαϊκές αξίες

-    η προσήλωση στην ελεύθερη οικονομία

-    ο σεβασμός στις εθνικές και ιστορικές μας καταβολές

-    η αγάπη για την πατρίδα μας.

-    Η πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον

 

Μαζί μπορούμε να δώσουμε Νέα Πνοή και Νέα Ελπίδα για την Κύπρο του 21ου αιώνα. Η σιγουριά, η αυτοπεποίθηση, η μετριοπάθεια και πάνω από όλα ο Ευρωπαϊσμός του κ. Κασουλίδη διασφαλίζουν ένα μέλλον πολύ καλύτερο από αυτό που μπορεί να προσφέρει ο Δημήτρης Χριστόφιας. Ο ευρω-σκεπτικισμός του θα μας αποξενώσει από τους εταίρους μας, η οικονομική του πολιτική θα ανακόψει τον δυναμισμό της οικονομίας μας προς όφελος ενός δυσκίνητου νωχελικού κράτους, ενώ η δήθεν ανθρώπινη κοινωνική του πολιτική, θα γονατίσει τον δυναμισμό της κοινωνίας μας προς όφελος των ολίγων.

 

Δεν υπάρχουν κομουνιστικοί παμπούλες, υπάρχουν όμως οι εξ’αριστερών κίνδυνοι και κανείς δεν μπορεί πλέον να τους αγνοεί! Πιστέψαμε και πιστεύομε στον δυναμισμό της Κοινωνικής Συμμαχίας για την Κύπρο του 21ου αιώνα, και την δεύτερη Κυριακή η συμμαχία μας διευρύνετε και αγκαλιάζει όλους τους σκεπτόμενους δημοκρατικούς πολίτες. ΜΑΖΙ,  ΕΝΩΜΕΝΟΙ εκλέγουμε τον Ιωάννη Κασουλίδη πρόεδρο της Δημοκρατίας!

No comments: