Thursday, February 21, 2008

EMPROS GIA TIN NIKI KASOULIDE

Φίλες και φίλοι,

Οι συν-καρεκλαζόμενες πλέον ηγεσίες του ΔΗ.ΚΟ, του ΕΔΕΚ, των Ε.ΔΗ. και του ΑΚΕΛ, έχοντας εντελώς εγκαταλείψει, όχι μόνο την βούληση των οπαδών τους, αλλά και την επαφή με την πραγματικότητα, άρχισαν να «καταδιώκονται» από δήθεν προβοκάτορες, να βλέπουν φαντάσματα που παίρνουν τηλέφωνα, και πολλά άλλα λυπηρά που αγγίζουν τα όρια ψυχικής ασθένειας η οποία χρίζει επαγγελματικής προσοχής. Ακόμα και οι επικοινωνιολόγοι τους έχουν τραπεί εις άταχτων φυγή για να παραμείνουν μακριά από την ήττα τους την ερχόμενη Κυριακή.

Παραμένοντας στην σφαίρα της φαντασίας, ονειρεύονται τις μέρες που η Κύπρος θα περάσει κάτω από τον έλεγχο της κεντρικής επιτροπής του ΑΚΕΛ, και τις μέρες που όλος ο κυπριακός ελληνισμός θα πορεύεται σαν πρόβατο για κούρεμα. Μας λένε ότι δήθεν ο δηλωμένος λενινιστής-μαρξιστής Χριστόφιας δεν θα επιδιώξει να εφαρμόσει τις αριστερές του ιδεολογίες αλλά και να διασφαλίσει τα συμφέροντα των καρεκλών που ήδη διένειμε. Με άλλα λόγια δηλαδή, καλούν τον λαό να ψηφίσει ένα πρόεδρο μπασταρδεμένης ιδεολογίας.

Πλανώνται όμως πλάνην οικτράν αν νομίζουν ότι έπεισαν κανένα! Εμείς, η γιγαντιαία πλέον Κοινωνική Συμμαχία για την Κύπρο του 21ου αιώνα, παραμένουμε στη πραγματικότητα και τους στόχους που θέσαμε: μια Σύγχρονη Ευρωπαϊκή Κύπρο, ένα Εκμοντερνισμένο Ευέλικτο Κράτος, και μια Ισότιμη και Τιμητική θέση για την χώρα μας στην Καρδιά της Ευρώπης. Ας αλαλάζουν, ας φωνασκούν και ας κλαίνε οι φαντασιόπληκτες λοιπές ηγεσίες. Εις και μόνος κυρίαρχος είναι ο κυπριακός ελληνισμός!

Και αυτός ο κυρίαρχος λαός, η πρωτόγνωρη για τα κυπριακά δεδομένα Κοινωνική Συμμαχία που δημιουργήθηκε και συνασπίζετε κάθε λεπτό που περνά γύρω από την υποψηφιότητα του Ιωάννη Κασουλίδη, την ερχόμενη Κυριακή δεν θα ανατρέψει κανένα προγνωστικό, γιατί ακόμα και τα προγνωστικά πλέον, ακόμα και τα κατασκευασμένα τους προγνωστικά, ΔΕΝ μπορούν να κρύψουν την ΝΙΚΗ του Ιωάννη Κασουλίδη!

Η επομένη των εκλογών θα μας βρει, και πρέπει να μας βρει όλους ανεξαίρετα ενωμένους, αλλά είναι απαραίτητο και ο νέος πρόεδρος να θέλει και να μπορεί να διασφαλίζει αυτή την ενότητα του λαού. Αμέσως μετά τα αποτελέσματα, το ίδιο βράδυ, ο κ. Χριστόφιας έριξε πρώτος το δηλητήριο της διχόνοιας, αναφερόμενος υπό μανία καταδίωξης, τους δήθεν νεο-φιλελεύθερους δαίμονες. Τις απαντήσεις του τις πήρε, και θα τις παίρνει καθημερινά γιατί εμείς και βλέπουμε και κρίνουμε τις παγκόσμιες αποτυχίες της ιδεολογίας τους, και τέτοιες αποτυχίες δεν θα επιτρέψουμε να γονατίσουν την χώρα μας, ούτε τώρα ούτε ποτέ.

Ας μείνουμε μακριά από ακρότητες και εξτρεμισμούς, και ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ, ας δουλέψουμε για να πείσουμε για την ορθότητα των θέσεων μας! Και να είστε σίγουροι ότι μέσα από την σκληρή και προσεγμένη δουλειά, όλοι μαζί, ολόκληρη η Ελεύθερη Δημοκρατική Κοινωνία της Ευρωπαϊκής Κύπρου, θα παρευρεθεί σύσσωμη στο «Ελευθερία» την ερχόμενη Κυριακή το βράδυ για την ανακήρυξη του Ιωάννη Κασουλίδη στην προεδρία της Δημοκρατίας. Αυτές τις μέρες, το επιτελείο Κασουλίδη δεν προλαβαίνει να υποδέχεται την πλειάδα προσωπικοτήτων και κοινωνικών συνόλων που εκφράζουν την υποστήριξη στην υποψηφιότητά του! Η ροή ήταν και παραμένει ασταμάτητη από όλους τους χώρους, όλα τα κόμματα και όλες τις ιδεολογίες!

Σας καλούμε σήμερα να αγνοήσετε τις γελοιότητες των ηγετίσκων που τρέχουν πίσω από καρέκλες για να διασφαλίσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα! Δεν είμαστε αφρικανική φυλή αλλά είμαστε μια Περήφανη Ευρωπαϊκή Χώρα και επομένως, δεν θα επιτρέψουμε δια της ψήφου μας, ο επόμενος πρόεδρος της Κύπρου να αποκαλείται «Communist Chief» από ΜΜΕ μέχρι και την μακρινή Αυστραλία! Το τσουνάμι της Αλλαγής, η Δυναμική της Κοινωνίας των Πολιτών για την Κύπρο του 21ου αιώνα, είναι πλέον Ασταμάτητο και όχι μόνο θα χτυπήσει αλλά και θα σείσει συθέμελα το στάδιο «Ελευθερία» την ερχόμενη Κυριακή το βράδυ! Να είστε βέβαιοι ότι με την εκλογή του Ιωάννη Κασουλίδη στην προεδρία της Δημοκρατίας, ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ! Και η νίκη θα είναι γλυκιά!

Ιωάννης Ιωάννου (www.ioannou.us)

No comments: