Wednesday, February 20, 2008

ΒΡΟΧΗ οι Δηλώσεις Υποστήριξης προς Κασουλίδη

http://www.kypros21.com/archives/category/ypostirixi

Η Κλαίρη Αγγελίδου στηρίζει Κασουλίδη

Η δεύτερη προσωπικότητα που πρότεινε την υποψηφιότητα Παπαδόπουλου, στην κοινωνική συμμαχία Κασουλίδη!

Μετά τον Δημήτρη Σολομωνίδη, και δεύτερη προσωπικότητα που πρότεινε την υποψηφιότητα Τάσσου Παπαδόπουλου στηρίζει Κασουλίδη στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Στηρίζει Κασουλίδη ο Δημήτρης Σολομωνίδης, ένας από τους οκτώ προτείνοντες τον Τάσσο Παπαδόπουλο

Το λαϊκό ρεύμα της μεγάλης κοινωνικής συμμαχίας που στηρίζει την υποψηφιότητα Κασουλίδη ενισχύεται ακόμα με προτείνοντες τον απερχόμενο Πρόεδρο στις εκλογές, μόλις πριν ένα μήνα!

Ο Νομικός Σύμβουλος του Προέδρου του ΔΗΚΟ Γιαννάκης Ιωάννου στηρίζει Κασουλίδη

Ο Νομικός Σύμβουλος του Προέδρου του ΔΗΚΟ Γιαννάκης Ιωάννου τάχθηκε σήμερα υπέρ της υποψηφιότητας Ιωάννη Κασουλίδη.

Σε δηλώσεις του στο Επιτελείο Κασουλίδη, ο κ. Ιωάννου είπε: «Εχω κάθε δημοκρατικό δικαίωμα να κάνω τις επαφές μου, ιδιαίτερα με ανθρώπους που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα και κατά συνέπεια έχω δικαίωμα να συναντώ».

Σε ερώτηση εάν θα στηρίξει υποψηφιότητα Κασουλίδη την Κυριακή είπε ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα Ιωάννη Κασουλίδη συνειδητά.

Ο Κώστας Θεμιστοκλέους στηρίζει Κασουλίδη

Ο τέως υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Κώστας Θεμιστοκλέους εξέφρασε σήμερα την προτίμησή του προς τον υποψήφιο πρόεδρο Ιωάννη Κασουλίδη.

O Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μαρωνιτών Λευκωσίας Μιχάλης Κιτέος στηρίζει Κασουλίδη

O Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μαρωνιτών Λευκωσίας Μιχάλης Κιτέος σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι την κρίσιμη αυτή ώρα για την πατρίδα μας, το συμφέρον της Κύπρου μπαίνει πάνω από οποιαδήποτε κομματικό ή προσωπικό όφελος.

Το δίλημμα σήμερα για τον τόπο μας, προσθέτει, είναι αν θα προχωρήσουμε μπροστά ή θα γυρίσουμε σε απόψεις και αντιλήψεις που έχουν ξεπεραστεί από την ιστορία.

Ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας στηρίζει Ιωάννη Κασουλίδη

Ο τέως Δήμαρχος Λευκωσίας Μιχαλάκης Ζαμπέλας δήλωσε σήμερα ότι «με δύναμη και αποφασιστικότητα, την Κυριακή ψηφίζουμε τον ανεξάρτητο υποψήφιο Ιωάννη Κασουλίδη».

Επιχειρηματίες, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας

Εμείς οι πιο κάτω επιχειρηματίες, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας, δηλώνουμε υπό την προσωπική μας ιδιότητα, ότι στηρίζουμε την υποψηφιότητα Ιωάννη Κασουλίδη στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών:

* Χριστόδουλος Ε. Αγκαστινιώτης
* Στέλιος Αναστασιάδης
* Φειδίας Πηλείδης
* Έλενα Τάνου
* Γιαννάκης Κατσιδιάρης
* Κώστας Γεωργαλλής
* Άκης Κελεπέσιης
* Μάριος Λένας
* Ανδρέας Λοϊζίδης
* Ντίνος Μιτσίδης
* Ιάκωβος Φωτιάδης
* Γιώργος Ψημολοφίτης

Παγκύπριος Σύνδεσμος Επενδυτών Χρηματιστηρίου Αξιών

Ο Σύνδεσμος ΠΑ.ΣΕ.ΧΑ επιθυμεί να εκφράσει την αμέριστη στήριξη του, καλώντας παράλληλα και τα μέλη του και επίσημα να στηρίξουν την Υποψηφιότητα Ιωάννη Κασουλίδη.

No comments: