Wednesday, February 20, 2008

Απρόσκοπτη και ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ η Δυναμική Κασουλίδη

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Ιωάννη Κασουλίδη, Μιχάλης Σοφοκλέους, επιθυμεί να προβεί στην πιο κάτω δήλωση:

«Θέλω εκ μέρους του κ. Ιωάννη Κασουλίδη να ευχαριστήσω τις χιλιάδες πολίτες που από το πρωί επικοινωνούν μαζί μας, για να εκφράσουν την αγάπη, την συμπαράστασή και την έμπρακτη υποστήριξή τους στην υποψηφιότητά του.
Αυτό που ζούμε σήμερα είναι συγκινητικό. Κόσμος παίρνει άδεια από την εργασία του και συντάσσεται στο πλευρό του κ. Κασουλίδη δίνοντας τα πάντα για την νίκη της επόμενης Κυριακής.

Το μεγάλο κοινωνικό ρεύμα που έφερε στην πρωτιά τον κ. Κασουλίδη την περασμένη Κυριακή, γίνεται κάθε μέρα πιο δυνατό και αυτό αυξάνει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας.

Αυτό το μήνυμα, κάποιοι δεν το έχουν αντιληφθεί. Σε πόση αναντιστοιχία βρίσκονται με το κοινό αίσθημα θα το διαπιστώσουν το βράδυ των εκλογών.

Εμείς απευθυνόμαστε στους πολίτες και τους καλούμε να συνεχίσουμε την πορεία ανατροπής που ξεκινήσαμε την περασμένη Κυριακή. Να συνεχίσουμε την πορεία για μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή Κύπρο.

Να διαφυλάξουμε τις αρχές και τις αξίες μας. Να αντισταθούμε σε συγκεκριμένα προσωπικά συμφέροντα που θέλουν να πάρουν την Κύπρο πίσω.

Σεβόμαστε την απόφαση της ηγετικής ομάδας του ΔΗ.ΚΟ., αλλά πολύ περισσότερο σεβόμαστε την απόφαση των Κυπρίων πολιτών για να πάει η χώρα μας μπροστά προς το Ευρωπαϊκό της μέλλον.

Θέλω να διαβεβαιώσω εκ μέρους του κ. Κασουλίδη τον κάθε πολίτη, από όποιο κόμμα και αν προέρχεται, ότι οι δεσμεύσεις του Ιωάννη Κασουλίδη θα τηρηθούν στο ακέραιο.

Η Κυβέρνηση Εθνικής Συνεργασίας και η συμμετοχή όλων χωρίς αποκλεισμούς είναι αταλάντευτη πεποίθηση του που θα γίνει από την Δευτέρα πράξη.

Στην πλατιά κοινωνική συμμαχία που στηρίζει τον Ιωάννη Κασουλίδη όλοι έχουν εξέχουσα και ιδιαίτερη σημασία. Δεν αποκλείεται κανείς. Όλοι συμμετέχουν.

Η προσωπική εντιμότητα, ο ευθύς πολιτικό λόγος και οι καθαρές δεσμεύσεις του κ. Κασουλίδη είναι η καλύτερη εγγύηση γι’ αυτό».

No comments: