Monday, March 03, 2008

Ας αφήσει ήσυχο το εθνικό θέμα ο τέως ...

Αποκαλύπτοντας τα σχέδια του Τάσου Παπαδόπουλου, μετά την απομάκρυνσή του από την προεδρία, ο Βασίλης Πάλμας ανέφερε ότι το πολιτικό γραφείο του τέως προέδρου «θα είναι έτοιμο τις επόμενες μέρες» και «ο πρόεδρος μετά την αποχώρηση από την προεδρία της Δημοκρατίας θα εγκατασταθεί στο πολιτικό του γραφείο και θα συνεχίσει να εργάζεται, όπως έμαθε να εργάζεται όλα αυτά τα χρόνια».

Θα συνεχίσει, λοιπόν, «να εργάζεται» και «θα είναι δίπλα από τους πολίτες και θα κάνει τις παρεμβάσεις του ασφαλώς και κυρίως γύρω από το εθνικό θέμα».

Δεν θα ήταν, όμως, καλύτερα ο κ. Παπαδόπουλος να επιστρέψει στο δικηγορικό γραφείο που φέρει το όνομά του, όπου ήταν πιο παραγωγικός,
και ν' αφήσει το «εθνικό θέμα» ήσυχο; Αρκετή ζημιά έχει προκαλέσει στο «εθνικό θέμα» ο κ. Παπαδόπουλος τα πέντε χρόνια της θητείας του, οδηγώντας το στο χειρότερο αδιέξοδο στην ιστορία του, από το οποίο ο νέος πρόεδρος θα πρέπει να καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το βγάλει.

Και τί παρεμβάσεις θα κάνει «γύρω από το εθνικό θέμα», από το πολιτικό του γραφείο, ο κ. Παπαδόπουλος; Θα θυμίζει στο νέο πρόεδρο ότι διζωνική μεν αλλά με σωστό περιεχόμενο;

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ / Αλήθεια / 3 Μαρτίου, 2008