Monday, March 17, 2008

Η ανευ ράσων προπαγάνδα ...

Είναι ακριβώς γιατί υπάρχουν άνθρωποι, και δει, δημοτικοί σύμβουλοι όπως ο κ.  Κόμπος της ΕΔΕΚ, που οι ρασοφόροι προπαγανδιστές αποθρασύνονται και συμπεριφέρονται σαν βυζαντινοί δήθεν αυτοκράτορες, τολμώντας να επιζητούν και κάποτε να επιτυγχάνουν παρεμβάσεις σε θέματα του κράτους. Είναι πραγματικά λυπηρό στο βωμό του στείρου, άκαιρου και άσκοπου συντηρητισμού, που απώτερο σκοπό έχει την διαφύλαξη των σαθρών συμφερόντων, να θυσιάζονται και να γίνονται αντικείμενο ειρωνείας έννοιες όπως ο εκσυγχρονισμός και ο εκμοντερνισμός από κάποιους όπως τον κ. Κόμπο, που προέρχεται από ένα κόμμα με γνωστή σε όλους ιστορία ... ορίστε («Σημερινή»):

«Νομίζω είναι καιρός οι αρμόδιοι και οι «σοφοί» που ασχολούνται με την παιδεία, να σταματήσουν να κουτσουρεύουν το ένα, να αφαιρούν το άλλο, με αποτέλεσμα να οδηγούν τα παιδιά μας σε ατραπούς και μονοπάτια, χάνοντας τελικά το σωστό προσανατολισμός τους.


Πρέπει να το καταλάβουν όλοι ότι αν κρατήθηκε ο Ελληνισμός στις ρίζες του τόσους αιώνες δουλείας, δεν το οφείλει σε «εκμοντερνισμούς» όπως τις ιδέες των σύγχρονων «σοφών» και διεθνιστών, που έχουμε δυστυχώς. Κρατήθηκε ο λαός μας Έλληνας και χριστιανός επειδή διδασκόταν αυστηρά, όλα αυτά τα χρόνια, την ελληνοχριστιανική παιδεία.
Κύριε υπουργέ της Παιδείας Ανδρέα Δημητρίου, με την ανάληψη των καθηκόντων σας, σας συγχαίρουμε, ευχόμενοι κάθε επιτυχία στα καθήκοντά σας. Θα είμαστε ευτυχείς εάν διαγνώσουμε ότι προωθείτε την ελληνική ιστορία, παράδοση και γενικά παιδεία, συνάμα δε να μην αποδυναμώσετε άλλο τη διδασκαλία της ορθόδοξης χριστιανικής μας πίστης, στα παιδιά μας, για να γίνεται αυτή η εκπαίδευση τροχοπέδη στο συνεχή κατήφορο της νεολαίας μας.»

Ο πραγματικός και ΜΟΝΟΣ κατήφορος, κ. Κόμπο ΔΕΝ είναι της νεολαίας αλλά είναι ο δικός σας. Και να είστε σίγουροι, ότι είναι η νεολαία που θα τον ανακόψει και μάλιστα πολύ σύντομα. Ήδη το πρώτο βήμα έγινε, ο Τάσσος Παπαδόπουλος βρίσκεται στην σύνταξη ... το ΙΔΙΟ να αναμένετε και εσείς και όλοι οι οπισθοδρομιστές όμοιοί σας. Όπως έχω πει πολλές φορές, εμείς οι ανεξαρτητοποιημένοι και πραγματικά ελεύθεροι πολίτες θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους αυτές σας τις μεσαιωνικές ιδεές και απόψεις για μια Κύπρου του 21ου και ΟΧΙ του 17ου αιώνα όπως την θέλετε για να την εξουσιάζετε. Και να είστε σίγουρος ότι η νίκη, ΔΕΝ θα είναι με το μέρος σας.

No comments: