Sunday, August 24, 2008

"εθνική" φρουρά και "εκκλησία" ... το συναπάντημα δύο υποκόσμων ...

Ξυλοφόρτωσε τη φιλενάδα του και την πλήρωσαν ακόμη δύο
Αξιωματικός με βαρύ χέρι

Η συνάντηση της πρώην με τη νυν τον εξαγρίωσε και ξέσπασε με σφαλιάρες, γροθιές και κεφαλοκλειδώματα στο εστιατόριο όπου εργάζεται η φιλενάδα του στη Λευκωσία
Γυαλιά καρφιά τα έκανε σε εστιατόριο έτοιμου φαγητού, την Πέμπτη το απόγευμα, ανώτερος αξιωματικός της Ε.Φ, ο οποίος χτύπησε μια γυναίκα, τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου και τον γιο του. Για το θέμα έχει ενημερωθεί ήδη ο Αρχηγός της Ε.Φ, αντιστράτηγος Μπισμπίκας ενώ σχετική καταγγελία έγινε και στο Υπουργείο Άμυνας.Ο εν λόγω αξιωματικός έπεισε τους τρεις ανθρώπους που χτύπησε, να αποσύρουν τις καταγγελίες τους στην Αστυνομία, ενώ όπου βρεθεί και όπου σταθεί «διαφημίζει» τις στενές του σχέσεις με πολιτικούς και εκκλησιαστικούς παράγοντες, αλλά και με την Αστυνομία.

Ταύρος εν.... εστιατορίω
Ο αξιωματικός, ο οποίος διατηρούσε προσωπική σχέση με αλλοδαπή, πήγε προχθές λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο εστιατόριο που εργάζεται, και την αναζήτησε εκνευρισμένος. Μόλις την είδε την χτύπησε στο πρόσωπο και αμέσως επενέβη ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου για να την γλιτώσει. Ωστόσο, ο ασυγκράτητος αξιωματικός χτύπησε και τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου στο πρόσωπο αλλά και τον 20χρονο γιο του, ο οποίος πήγε να βοηθήσει τον πατέρα του. Επειδή το επεισόδιο συνέβη στον χώρο στάθμευσης του εστιατορίου, περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και σε λίγη ώρα κατέφθασαν δύο περιπολικά. Ο αξιωματικός, όμως, είχε επιβιβάσει βίαια στο αυτοκίνητο την αλλοδαπή και είχε φύγει για να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα.

Με πλάτες
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου και ο γιος του απέσυραν τις αρχικές καταγγελίες στην Αστυνομία, καθώς ο εν λόγω αξιωματικός φαίνεται να είναι προστατευόμενος εκκλησιαστικού παράγοντα με ιδιαίτερη επιρροή, αλλά διαθέτει και άλλες διασυνδέσεις με πολιτικά πρόσωπα. Το συμβάν όμως έχει καταγραφεί στο ημερολόγιο του Αστυνομικού Σταθμού Λυκαβηττού. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου και ο γιος του πήγαν στο Νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς τραυματίστηκαν ελαφρά. Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον είναι το γιατί η Αστυνομία δεν κινήθηκε αυτεπαγγέλτως ερευνώντας την υπόθεση, όπως θα συνέβαινε για κάθε άλλον πολίτη, τον οποίο ενδεχομένως και να συνελάμβανε.

Αποκαλυπτήρια
Όπως ανέφερε στον «Π» η πρώην σύζυγος του αξιωματικού, το τελευταίο διάστημα έκανε προσπάθειες επανασύνδεσης καθώς έχουν παιδιά. Ωστόσο, παράλληλα διατηρούσε σχέσεις και με την αλλοδαπή. Κάποια στιγμή, η πρώην σύζυγος με την αλλοδαπή φιλενάδα του ήρθαν σε επαφή και διαπίστωσαν ότι παιζόταν διπλό παιχνίδι εις βάρος τους. Αυτός ήταν ο λόγος που ο αξιωματικός εξεμάνη και πήγε στο εστιατόριο και χτύπησε την κοπέλα. Παράλληλα, πριν λίγες ημέρες έγινε καταγγελία στο ΤΑΕ Λευκωσίας από την πρώην σύζυγό του, η οποία ισχυρίστηκε ότι την είχε απειλήσει με τη δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές που είχε τραβήξει ο αξιωματικός όταν ήταν παντρεμένοι.

Επιστολή στον Αρχηγό
Ο «Π» έχει στη διάθεσή του την επιστολή που απέστειλε χθες στον Αρχηγό ΓΕΕΦ η πρώην σύζυγος του ανώτερου αξιωματικού, στην οποία καταγγέλλει την συμπεριφορά του αναφέροντας ότι αιτία του διαζυγίου τους ήταν οι συνεχείς εξωσυζυγικές του σχέσεις ακόμα και με υφιστάμενες εθελόντριες της Ε.Φ.. Καταγγέλλει, ακόμα, ότι προστατεύεται από συγκεκριμένο υψηλόβαθμο κληρικό. Τέλος, καταγράφει τα όσα συνέβησαν σε σχέση με το επεισόδιο εκφράζοντας την ανησυχία της για τα δυο παιδιά τους, τα οποία, για οικονομικούς λόγους, διαμένουν με τον πατέρα τους.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ
Κωδικός άρθρου: 815377
ΠΟΛΙΤΗΣ - 23/08/2008, Σελίδα: 21

No comments: